Mange års erfaring  med webudvikling

UFI er en førende webløsningsvirksomhed, som udvikler og markedsfører en All-In-One Business Platform, som forøger og optimerer din online forretning

UFI har mange års erfaring med webløsning- udvikling af hjemmesider, IT systemer, optimering, programmering, apps og databaser. På trods af titler, er vi alle lige.

Idégrundlaget er opbygget omkring to ideer, der tilsammen danner kernen i den måde, vi tænker og laver vores produkter på.

Den ene er visionen om, at alle skal have et professionelt, søgevenligt, flot og velfungerende website.

Den anden er troen på den skræddersyede løsning. Vi tror på, at fremtidens websites i højere grad skal tage udgangspunkt i kundens ønsker og behov.

HOSTINGCENTER.DK

UFI har HOSTINGCENTER.DK som samarbejdspartner, da der er dels god kommunikation samt billige domæne priser til kunderne. I HOSTINGCENTER.DK kan du se, at forskellen til dels ligger i de ressourcer webhotellet har tilgængelig, hvilket vil sige at der typisk er mere plads, højere trafikgrænse og mulighed for at hoste flere domæner på samme webhotel. Det er produktegenskaber der er til at forstå og direkte sammenlignelige.

Mailhotel

Kunne du tænke dig at få en e-mailadresse med dit eget domæne? Alle webhoteller inkluderer mail på dit eget domæne. Hvis ikke du har behov for et webhotel, men bare ønsker at bruge dit domæne til mail, skal du have et mailhotel. Da priserne for de billige webhoteller er så lave, er det langt fra alle udbydere der tilbyder et mailhotel, men så kan du bare købe et billigt webhotel og lade være med at bruge web-delen.

DomæneregistreringHos HOSTINGCENTER.DK kan du foretage domæneregistrering under de mest populære topdomæner. For at begynde en domæneregistrering skriver du domænenavnet i søgefeltet når du skal oprette domænenavnet. Det er helt uforpligtende at benytte søgefeltet til at undersøge, om et domæne er ledigt. Hvis du allerede ejer et domæne, kan du med fordel flytte det over til HOSTINGCENTER.DK til at hoste det. De er dog noget dyrere end webhoteludbyderne, hvis du bare skal have et .dk eller .com domæne.

Visuel udtryk

Når man snakker om webdesign så er der (naturligvis) rigtig meget fokus på det visuelle udtryk - det handler om hvordan websiden ser ud, og om brugerne kan finde ud af at navigerer rundt på websiden. Dette er selvfølgelig yderst vigtigt, men det er mindst ligeså vigtigt at websiden er kodet rigtigt, således at søgemaskinerne kan finde den og dermed skaffe websiden flere besøgende.

Vi designer altid unikke websider, og ikke efter en standard-skabelon. Vi bruger tid på at sætte os ind i hvad kunden ønsker, og hvad målsætningen med websiden er. På den måde sikre vi os at websiden passer til kunden, samt evt. andre visuelle indtryk.